Team

Paula Marcelis, beweegcoach jeugd

Beweegcoach Paula site

Hoi hoi! Ik ben Paula. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat nog meer kinderen in Oisterwijk in beweging komen. Ik geef gymles aan alle groepen 3 t/m 8 kinderen van basisschool de Vonder in Moergestel en op de Hasselbraam in Haaren. Daarnaast verzorg ik Naschoolse Sport op verschillende sportlocaties in Oisterwijk. Daar kunnen kinderen van de groepen 5 t/m 8 een extra uurtje sporten na schooltijd. Naast het lesgeven help ik bij het organiseren van de Nationale Sportweek, dé sportdag van Oisterwijk; Sport4Kids en andere gemeentelijke sportverzoeken.
Zelf ben ik geboren in Tilburg en woon daar samen met mijn man, twee fantastische dochters en één zoon. In mijn vrije tijd ga ik er graag met mijn gezin op uit. Lekker genieten van een heerlijke wandeling in de bossen of de duinen, maar ook een dagje pretpark of zwemmen vind ik heerlijk!

Heb je vragen? Neem dan contact met me op via paula@natuurlijkgezondoisterwijk.nl of 06 – 15 47 95 14.

Gerald de Poot, beweegcoach jeugd

Hoi, Ik ben Gerald, Beweegcoach Jeugd in Oisterwijk. Ik verzorg de gymlessen van groep 3 t/m 8 op De Groene Parel in de Pannenschuur, en de gymlessen voor de kinderen van het AZC. Ook doe ik de Naschoolse Sport, Sport 4 Kids, Nationale Sportweek en nog vele andere taken die te maken hebben met Sport, Bewegen en opgroeien.

Heb je vragen? Neem dan contact met me op via gerald@natuurlijkgezondoisterwijk.nl of 06 – 500 77 884

Marian Pijnenburg, beweegcoach jeugd

Beweegcoach Marian site

Hallo, ik ben Marian Pijnenburg, 28 jaar oud en zo lang woon ik ook al in de Gemeente Oisterwijk met altijd veel plezier. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Ook ben ik al ongeveer 20 jaar lid van de sportvereniging Taxandria Handbal in Oisterwijk. Na mijn studie ben ik begonnen met het geven van zwemlessen/baby-peuterlessen en aqualessen bij toen nog Zwembad de Leye. Maar ik miste de variatie van verschillende sporten lesgeven aan kinderen en ben daarna gaan werken bij Sport BSO in Tilburg. Toen er een paar jaar geleden een zwangerschap verlof voorbij kwam in het mooie Oisterwijk om gymlessen te vervangen ben ik daar meteen op ingesprongen. Na die vervanging ben ik blijven hangen. Want na zwangerschap verlof heb ik een jaar peuter gymlessen gegeven bij de opvangen van Human Kind en sinds 2020 geef ik de gymlessen op Basisschool de Coppele. Dit doe ik met heel veel plezier en in combinatie met de Sport BSO in Tilburg. Op beide locaties ontvang ik kinderen van 4-12 jaar. Ik werk met heel veel plezier bij beide, waarbij ik mijn passie voor sport kan combineren met de gezelligheid van de kinderen. Natuurlijk Gezond Oisterwijk is een hele mooie organisatie waarin we jong en oud laten bewegen door heel Oisterwijk. Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van dit team.
Heb je vragen? Neem contact op met mij via marian@natuurlijkgezondoisterwijk.nl  of 06 – 50 10 30 20.

Jelle van den Elzen, coördinator Sport & Preventie

Beweegcoach Jelle site

Hallo, ik ben Jelle en actief in Oisterwijk als coördinator Sport & Preventie. Bewegen helpt inwoners fit, actief en zelfredzaam te worden en zelfstandig te blijven. Niemand staat aan de kant, iedereen doet mee. Als coördinator Sport & Preventie ben ik kartrekker en aanjager van het kernteam van het sportakkoord II. Daarnaast vorm ik een nauwe samenwerking met de beleidsadviseur sport en Lokale adviseur Sport en help ik bij de uitvoering van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Als coördinator sport en preventie geef ik input voor het integraal plan van aanpak mede op basis van mijn kennis van de wijk-, lokale en regionale ontwikkelingen.
Ik mag dagelijks ervaren wat sport en bewegen kan betekenen voor mensen. Een glimlach op het gezicht als iemand weer mee kan doen, daar doe ik het voor! Zelf geniet ik er ook enorm van om actief te zijn, zowel in mijn sport als in mijn werk. Ik ben een doener met een krachtige persoonlijkheid. Een balletje trappen, wielrennen, hardlopen of bezig zijn in de gym! Dat geeft mij energie. Heb je vragen? Neem contact met me op via 06-42059520 of jelle@natuurlijkgezondoisterwijk.nl.

Lisan Pronk, beweegcoach senioren & mensen met een beperking

Hey! Mijn naam is Lisan Pronk en ik werk in de gemeente Oisterwijk als beweegcoach voor senioren en mensen met een beperking. Ik organiseer beweegworkshops en verschillende gerelateerde (sport)evenementen en ik geef beweeglessen. Daarnaast sta ik voor jullie klaar om een passend beweegaanbod te vinden, waarin je op je eigen niveau kan bewegen en tegelijkertijd je ontspanning vindt. Zelf vind ik het belangrijk dat sport ook plezier en gezelligheid met zich meebrengt. Dat is ook een van de redenen dat ik de teamsport hockey beoefen. Ik ben het liefst buiten te vinden en of dat nou op het hockeyveld in de zon is of op de bergen in de sneeuw, dat maakt voor mij niks uit! Actief bewegen en bezig zijn geeft mij namelijk veel energie!
Wil je ook graag actief bezig zijn of heb je vragen? Neem contact met me op via lisan@natuurlijkgezondoisterwijk.nl of 06-80093051

Tiny van Hal-Laurenssen, cultuurcoach

Beweegcoach Tiny site

Hoi, ik ben Tiny. In het team van Natuurlijk Gezond Oisterwijk werk ik als cultuurcoach voor de jeugd van 4-12 jaar. Ik werk nauw samen met Renske Jongejan, de intermediair in Oisterwijk, voor het programma Cultuureducatie met Kwaliteit. Samen helpen wij om de cultuureducatie op de basisscholen meer betekenis en verdieping te geven. Als cultuurcoach stimuleer ik de samenwerking van de basisscholen met lokale aanbieders van kunst en cultuur. Ik help de aanbieders om hun aanbod af te stemmen op de vraag van de scholen. In samenwerking met CC Tiliander programmeer ik elk schooljaar professionele schoolvoorstellingen voor alle basisschoolleerlingen. Zo proberen we alle kinderen dezelfde kansen te bieden om in aanraking te komen met kunst en cultuur. Ook dit is in beweging komen: deelnemen aan het rijke culturele leven dat de gemeente Oisterwijk te bieden heeft!
Mijn eigen interesse voor cultuur is ontstaan vanuit muziek. Als kind ging ik na het volgen van AMV-lessen op pianoles. Ik zong ook veel. Ik heb op het Brabants Conservatorium de opleiding docent muziek afgerond en maakte van mijn hobby mijn vak. Al meer dan 35 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in Oisterwijk als vakleerkracht muziek. In mijn vrije tijd zing ik al jarenlang in een koor en volg ik nog steeds zanglessen. Het biedt ontspanning, geeft energie en het verbindt. En niet alleen muziek doet dit, maar cultuur in het algemeen. Heb je vragen? Neem contact met me op via tiny@natuurlijkgezondoisterwijk.nl

Judith van Berkel, coördinator steunpunt aangepast sporten

Beweegcoach Judith site

Hoi, ik ben Judith en ik ben coördinator van het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant. De gemeente Oisterwijk maakt onderdeel uit van onze regionale samenwerking met gemeenten in Midden Brabant. Alle vragen op het gebied van sporten en bewegen voor mensen met een beperking kunnen bij mij neergelegd worden. Samen met onze Sport- en Beweegcoach kunnen we bijv. zoeken naar een leuke beweegactiviteit waarbij we rekening houden met ieders mogelijkheden.  Daarnaast ondersteun ik sport- en beweegaanbieders bij bijv. het opzetten van nieuwe activiteiten, geef ik voorlichting aan organisaties en instellingen over sport- en bewegen en onze ondersteuningsmogelijkheden, ondersteun ik bij activiteiten of evenementen in Oisterwijk, bijv. de Wandelchallenge Oisterwijk en ben ik vooral ook op zoek naar koppelingen en mogelijkheden om de doelgroep zoveel mogelijk aansluiting te laten vinden binnen de ‘sportwereld’ in Oisterwijk! Heb je vragen, neem gerust contact met me op via judith.van.berkel@tilburg.nl of 06-21000132.