Update Verenigingen maatregelen van 29 april

Vanaf 29 april worden enkele genomen maatregelen op het gebied van sport en bewegen versoepeld. Dat is goed nieuws! De Nederlandse jeugd mag weer naar de sportclub. Het kabinet heeft ruimte gecreëerd in de maatregelen zodat kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten. De leeftijdsgroep 13 tot en met 18 jaar zal daarbij wel anderhalve meter afstand tot elkaar moeten houden. Op de site van de Rijksoverheid vind je meer informatie over de nieuwe maatregelen met betrekking tot de sport.

We hebben in een nieuwe factsheet weer relevante informatie voor de verenigingen verzameld hoe om te gaan met de nieuwe maatregelen. Aangevuld met de beschikbare steunpakketten, inspiratie, voorbeelden en nog meer tips & tricks om in deze tijd als vereniging aan de slag te gaan.
Bekijk hier de factsheet van Vitaal Verenigen.

In deze factsheet staan onder andere tips hoe u als vereniging toch het contact met uw leden en uw vrijwilligers kunt behouden.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen dan kunt u, via de mail info@natuurlijkgezondoisterwijk.nl, contact opnemen met één van onze combinatiefunctionarissen (verenigingsondersteuner). Zij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

  • Jelle van den Elzen       Senioren
  • Tiny van Hal                   Cultuur
  • Paula Marcelis                Jeugd
  • Wout Stuiver                   Jeugd