Totaalconcept: bewegen, ontmoeten en vervoer!

Ontmoeting in Beweging is een beweegprogramma speciaal voor senioren 55+ en andere belangstellenden.

Het programma biedt diverse laagdrempelige beweegactiviteiten zoals zwemmen, yoga, wandelen, boksen, padel en bootcamp en vindt wekelijks op maandag- en vrijdagochtend plaats op sportpark den Donk in Oisterwijk. Hebt u geen vervoer naar de sportlocatie, geen probleem, de ParelExpress rijdt rond door onze gemeente en stopt op gezette tijden op vaste halteplaatsen. Het doel is doorbreken van het sociale isolement, tegengaan van eenzaamheid en het versterken van het zelfvertrouwen middels bewegen.

Bent u al enthousiast?

Meer informatie, de activiteiten, tijden en de kosten kunt u vinden op de website www.ontmoetinginbeweging.nl. Let op: deelname is op eigen risico en houdt u aan de RIVM richtlijnen. Let op alle activiteiten zijn voorlopig op aanmelding. Bel, mail of app met onze sociaal verbinder Karin via 06-47933872 of mentorhulpoisterwijk@outlook.com

Dit alles wordt aangejaagd door een enthousiast team van samenwerkingspartners onder leiding van Stichting Ontmoeting in beweging.

Stichting Ontmoeting in Beweging is een samenwerking van: ContourdeTwern, Mentorhulp Oisterwijk, Natuurlijk Gezond, Optisport Den Donk, Sport- en Zorgatelier WYzorg, Stichting Ons Oisterwijk en Sociaal Huis Oisterwijk. Het programma wordt ondersteund door de gemeente Oisterwijk en Stimuleringsfonds Thebe-Extra.