Supportersbijeenkomst lokaal sportakkoord Oisterwijk

We mogen, kunnen en willen weer!
Op maandagavond 9 mei organiseert het kernteam van het lokaal sportakkoord Oisterwijk een supportersbijeenkomst voor alle sportaanbieders, onderwijsorganisaties en zorg- en welzijnsinstellingen. Deze inspirerende bijeenkomst vindt plaats van 19.15 uur tot 21.15 uur bij voetbalvereniging Trinitas, Sportlaan 22 in Oisterwijk.

Voorstellen kernteam

In september 2020 is het lokale Sportakkoord Oisterwijk tot stand gekomen. Vele supporters hebben zich hierbij aangesloten. Helaas is door de coronacrisis het één en ander stil komen te liggen en hebben we niet gelijk door kunnen pakken. In september 2021 is tijdens het sportverenigingscafé een oproep gedaan aan alle supporters om aan te sluiten bij het kernteam van het Sportakkoord. Het gevormde kernteam stelt zich op maandagavond 9 mei graag aan jullie voor en vertelt met welke thema’s, ambities en acties zij bezig zijn. Ook vertellen 3 sportaanbieders over hun initiatief waarvoor ze financiële steun hebben ontvangen van het beschikbare budget.

Vernieuwen is winnen

Na de voorstelronde van het kernteam geven we een inspirerende presentatie ‘Vernieuwen is winnen’. Op een pakkende en prikkelende wijze inspireren we jullie hoe je uitdagingen om kan zetten in kansen. De wereld verandert, maar de sport is in veel opzichten nog traditioneel georganiseerd. Wij vertellen hoe je in kan spelen op maatschappelijke trends en ontwikkelingen en de invloed van corona op de sport. Aan het einde van de avond is er ruimte voor netwerkgelegenheid.

Aanmelden

Het belooft een inspirerende en gezellige avond te worden die je niet wil missen! Wil je aanwezig zijn, meld je dan aan via de volgende link: https://negen.typeform.com/to/z4HTM8yH. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Rian Spaan via Rian@natuurlijkgezondoisterwijk.nl.