Subsidie Controle Toegangsbewijzen

Beste sportverenigingen en -aanbieders,

Als jij coronatoegangsbewijzen (CTB) moet controleren, is er een tijdelijke subsidieregeling controle coronatoegangsbewijs. Horecaondernemers, evenementenorganisatoren, sportverenigingen, culturele instellingen en wijkcentra kunnen hiervoor een aanvraag indienen.

Heb jij in de periode van 22 september tot en met 31 december 2021 controle moeten uitvoeren op de coronatoegangsbewijzen (CTB)? Dan kun je vanaf 10 december een aanvraag voor subsidie controle CTB indienen. Doe dit uiterlijk 9 januari 2022 anders kan de gemeente je aanvraag helaas niet meer in behandeling nemen. Op https://www.oisterwijk.nl/sociaal/subsidie-controle-coronatoegangsbewijzen lees je meer over deze regeling. Op https://samenwerkendegemeenten.equalit.nl/formulier/nl-NL/Oisterwijk/scSubsidieportaal.aspx/scBasisFlowInitialisatie/scInitialisatie/fAuthenticatie kun je vervolgens je aanvraag indienen.

Met de subsidie wil de gemeente Oisterwijk de naleving van de controleplicht op coronatoegangsbewijzen en identiteitsdocumenten ondersteunen en tegemoetkomen in de kosten.

Hoogte subsidie

Het maximaal toe te kennen subsidiebedrag per aanvraag bedraagt €2.000. De gemeente heeft in totaal € 73.357,20,- gereserveerd voor de subsidie. Als de totale hoogte van de aangevraagde bedragen het beschikbare subsidiebedrag overschrijdt dan zal een verdeelsleutel worden toegepast bij de toekenning van de individuele vergoeding.