Sjors Sportief en Sjors Creatief inschrijven weer mogelijk!

Vanaf maandag 22 februari 16.00 uur: inschrijving open

Op maandag 22 februari hebben alle leerlingen van groep 1 tot en met 8 van 13 basisscholen in Oisterwijk, Moergestel en Haaren de flyer van Sjors Sportief en Sjors Creatief ontvangen. Geen boekje deze keer maar niet minder aanbieders!

Juist in coronatijd is het belangrijk dat iedereen blijft bewegen. Dit jaar kunnen (nog) niet alle activiteiten doorgaan door corona beperkende maatregelen, maar we hopen natuurlijk dat dit snel weer wél mogelijk is. Je kunt alvast contact opnemen met de aanbieder van de activiteit die jou(w kind) leuk lijkt om te doen. Zo gauw het kan nemen ze dan contact met je op.

Kennismaken met sport en cultuur

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennis kunnen maken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen ergens lid hoeven te worden. Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van Natuurlijk Gezond Oisterwijk in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders.

Aanmelden kan via www.sjorssportief.nl

Doen!