Samen met Stephanie beter bewegen

Ik ben Stephanie en ik zit inmiddels in groep 8. Sinds groep 4 sport ik elke week een uurtje na schooltijd mee met Wout en Paula in de Sport+ Klas. Maar tegenwoordig sport ik ook mee met de naschoolse sport.

Voor sommigen is sport en beweging een uitdaging

Sommige kinderen zijn super goed in sporten. Dat zie je tijdens de gymlessen en in de pauzes. Maar ik vind het wat moeilijker. Gelukkig vind ik het wel heel erg leuk. Zo ben ik terecht gekomen bij de Sport+ klas. Na een gesprekje met Wout met allerlei vragen over wat ik moeilijk vind en wat ik wel en niet leuk vind. Sommige dingen vond ik erg spannend, zoals het hoge wandrek, over de kop gaan en balanceren. Doordat we goed geholpen worden, gaat dit gelukkig steeds beter!

In de gymlessen doen we vaak sporten, zoals voetbal. Maar bij het naschools sporten doen we juist hele andere sporten en spellen. Het is een erg leuke les en de tijd vliegt altijd voorbij. Elke week kijk ik weer uit naar de keer erna.

Doe jij ook mee?

Stephanie heeft een onwijze groei gemaakt sinds ze met ons mee sport. We zorgen voor een herkenbare en een vertrouwde sfeer. Daarnaast hebben we door de kleine klas veel meer tijd en aandacht voor de kinderen. Samen zorgen we ervoor dat ze angsten overwinnen en dat grenzen worden verlegd. Wil jij na schooltijd ook meer sporten en spelen? Dan is de naschoolse sport misschien ook wel iets voor jou! Lees er meer informatie over en meld je gelijk aan. Hopelijk zien we jou binnenkort terug op een van de basisscholen.

NG Oisterwijk - Stephanie Sportplus klas