Mensen bij elkaar brengen

In Oisterwijk staat niemand aan de kant. Iedereen doet mee. “Sport en bewegen is belangrijk om iedereen mee te laten doen”, vertelt Jelle van den Elzen (beweegcoach). “Maar in het bijzonder kwetsbare senioren en mensen met een beperking.” Sport en bewegen is goed voor de gezondheid en de vitaliteit. Maar ook voor de leefbaarheid in de gemeente Oisterwijk.

“Verbinden is wat ik het liefst doe”

Jelle is beweegcoach senioren in de gemeente Oisterwijk. “Mensen bij elkaar brengen, is wat ik het liefste doe”, vertelt hij enthousiast. “Ik hou van bewegen. En een glimlach die je op iemands gezicht kunt toveren voor een geslaagde les Bewegen in de wijk is onbetaalbaar.” Jelle is een flexibele professional met een groot organiserend en verbindend vermogen. En zet bewegen in met als doel: fit, actief en zelfredzaam ouder worden.

Maar Jelle doet meer dan alleen lesgeven. Je kunt bij Jelle ook terecht voor informatie over passend sportaanbod bij jou in de buurt. Samen gaan we op zoek naar passend sport- en beweegaanbod bij jou in de buurt. Hij organiseert informatieve en interactieve activiteiten, zoals themabijeenkomsten en fittesten. En vormt een netwerk rondom sport, bewegen en welzijn.

Heb je vragen?

Heb je twijfels over je fitheid? Merk je dat je zelfredzaamheid achteruit gaat? Heb je andere vragen over sport en bewegen? Neem dan contact op met Jelle! Kijk ook even naar de nieuwe beweegmenukaart van Oisterwijk.

Natuurlijk Gezond Oisterwijk - Mensen bij elkaar brengen