Kosteloze inspiratiesessies vrijwilligersmanagement, ledenbinding en een gezonde sportomgeving voor alle sportverenigingen

De verenigingsondersteuner heeft voor alle sportverenigingen in Oisterwijk, Haaren, Moergestel en Heukelom 3 kosteloze, digitale inspiratiesessies georganiseerd, namelijk:

 1. Vrijwilligersmanagement – Gegeven door het NOC*NSF Academie voor sportkader.
  Deze vindt digitaal plaats op dinsdagavond 11 januari 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur.

  Inhoud: Tijdens deze sessie wordt je geïnspireerd om met het thema vrijwilligers aan de slag te gaan binnen je vereniging. Het is geen wonder om vrijwilligers voor je vereniging te vinden/houden die plezier hebben in wat ze doen. Na de inspiratiesessie heb je meer zicht in hoe je binnen de verenging omgaat met vrijwilligers, je bent al aan de slag gegaan met echt contact, aansluiten bij drijfveren, de beste persoon op de juiste plek en met waarderen.

Wil je als vereniging deelnemen aan de inspiratiesessie vrijwilligersmanagement? Geef je dan op via de volgende link: https://negen.typeform.com/to/wRvXZyTG.


2. Ledenbinding
– Gegeven door het NOC*NSF Academie voor sportkader.
Deze vindt digitaal plaats op donderdagavond 13 januari 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Inhoud: Wil je meer leden? Dus jongeren behouden meer volwassenen erbij? Zie jij ook dat veel millenials en ouderen nu niet meer sporten, maar dat best zouden willen? Tijdens deze inspiratiesessie wordt ingegaan op hoe je leden kunt binden aan je club. Na de inspiratiesessie weet je hoe je in co-creatie product-markt-combinaties kunt kiezen en je hebt keuzes gemaakt welke activiteiten in welke omstandigheden de vereniging gaat organiseren.

Wil je deelnemen aan de inspiratiesessie ledenbinding? Geef je dan op via de volgende link: https://negen.typeform.com/to/x17dbugP.

 1. Gezonde sportomgeving – Gegeven door TeamFit en GGD Hart van Brabant
  Deze vindt digitaal plaats op donderdagavond 20 januari van 19.30 uur tot 20.30 uur.

  Inhoud: Tijdens de inspiratiesessie wordt besproken hoe je aan de slag kunt gaan met een rookvrije vereniging, een gezonde(re) sportkantine en een verantwoord alcoholbeleid.
  Zie voor meer informatie de toegevoegde brochure in de bijlage.

Wil je deelnemen aan de inspiratiesessie Gezonde sportomgeving? Geef je dan op via de volgende link: https://negen.typeform.com/to/yqgxI1Of.