Inspirerende ‘Sport treft Sport’ bijeenkomst op 11 september

Op zaterdagmiddag 11 september vindt de ‘Sport treft Sport’ bijeenkomst bij Petanque Club Oisterwijk plaats! Het belooft een inspirerende middag te worden voor alle sport- en beweegaanbieders (verenigingen) waarbij ze kennis maken met elkaar en de petanque sport. Tevens wordt de huidige stand van zaken omtrent het lokale sportakkoord Oisterwijk gedeeld.

Programma

Vanaf 13:30 uur start het ontvangst met een kopje koffie of thee. Om 14:00 uur zal wethouder Dion Dankers het programma officieel starten middels een openingswoord gevolgd door een welkomstwoord van het bestuur van Petanque Club Oisterwijk. Daarna zal verenigingsondersteuner Rian Spaan toelichten wat de huidige stand van zaken is omtrent het lokale sportakkoord Oisterwijk. Rond 15:00 uur zal er een netwerkgelegenheid plaatsvinden waarbij sportverenigingen en -aanbieders elkaar kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd vindt er een petanque toernooi plaats waar iedereen aan mee kan doen. De middag wordt om 17:00 uur afgesloten met een prijsuitreiking van de heuse wisselbeker!

We hopen op een inspirerende middag voor de sportverenigingen en -aanbieders. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen, kennis te maken en gezellig mee te doen aan het petanque toernooi.

  • Datum: Zaterdag 11 september 2021
  • Locatie: Petanque Club Oisterwijk: Moergestelseweg 32D in Oisterwijk
  • Tijd: 13:30 uur tot 17:00 uur

Aanmelden kan via onze verenigingsondersteuner Rian Spaan: Rian@natuurlijkgezondoisterwijk.nl.