2450 kinderen sporten met een lach op hun gezicht

Na maanden voorbereiden was het dan eindelijk zo ver: Sport4Kids en Sport4Kleuters. Wout vertelt erover.

“Maanden zijn we bezig geweest met het inventariseren hoe veel kinderen er in Oisterwijk zijn, het maken van draaischema’s en het organiseren van clinics dat doen we samen met verenigingen in Oisterwijk. Elk jaar is het weer spannend: lukt alles op tijd, hoe is het weer en is alles rond? De aanmeldingen stroomden binnen en binnen no time hadden we een record aantal aanmeldingen bereikt van 2450 kinderen”, aldus Wout.

Natuurlijk Gezond Oisterwijk - 2450 kinderen sporten met een lach op hun gezicht

Een goede sfeer

Ondanks de frisse ochtend zat de sfeer er goed in. 2450 kinderen in 262 teams verspreid over 4 verschillende locaties hebben een mooie dag beleefd. De kleuters zaten bij RKSV Oisterwijk, groep 3 en 4 waren bij Taxandria, groep 5 en 6 waren te gast bij de Oysters en groep 7 en 8 waren bij het Staalbergven.

“Ik ben trots”

“Het is heerlijk om die kinderen lekker te zien sporten. Wanneer ze eenmaal lekker bezig zijn, hebben ze een grote lach op hun gezicht en dat is waar we het natuurlijk voor doen. De een is wat fanatieker dan de ander, maar ze dagen elkaar uit en halen het beste in elkaar naar boven.” Wout is trots. “Het blijft gaaf om voor zoveel kinderen zo’n sportdag neer te zetten. Dit doen we niet alleen en daarom ben ik ook erg trots op iedereen die ons daarbij helpt. De kinderen kijken nu al uit naar de Sport4Kids van volgend jaar. En wij ook!”, zo vertelt Wout met een grote glimlach.