We gaan door met Dansant Bewegen

Wekelijks samen bewegen op muziek versterkt balans, coördinatie, houding, flexibiliteit en kracht. Maar het verbetert ook de fysieke en mentale gezondheid. Iedereen kan dansen of in beweging komen. Ook met Parkinson en MS. Dansen triggert niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Want dansen vraagt om balans én creativiteit.

Een creatieve en sportieve uitdaging

Na een succesvolle Dansant Bewegen clinic gaan we door. Elke eerste dinsdag van de maand kunnen mensen van 14.30-15.30 uur meedoen onder begeleiding van een dansdocent van Switch2Move. Samen gaan we creatief bewegen om mensen emotioneel, cognitief, fysiek en sociaal te versterken. Je wordt op een creatieve en sportieve manier uitgedaagd. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van speciale dans- en beweegoefeningen afgestemd op mensen met een niet aangeboren hersenafwijking, MS en/of parkinson.

Dans mee!

Ontdek in een rustige omgeving zonder prikkels de kracht van Dansant Bewegen. Doe mee en meld je aan via www.wyzorg.nl of bel 06-42059520. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname bedraagt €50 voor tien lessen.