Wandelen is behandelen

Ook in Oisterwijk

Wandelen is de ideale manier om in beweging te komen én te blijven. Het is laagdrempelig en het is de sport waarbij je tussendoor lekker kan kletsen met je medewandelaars. Door structureel meer te bewegen word je gezonder, vrolijker en mentaal sterker. Daarom doet Medifit samen met Natuurlijk Gezond Oisterwijk en Steunpunt aangepast sporten mee met de Nationale Diabetes Challenge (NDC).

Nationale Diabetes Challenge

Het is een 20 weken durend wandeltraject die ervoor zorgt dat de kwaliteit van leven van mensen met diabetes of een andere chronische aandoening verbetert. Wekelijks wordt er een wandeltraining georganiseerd en komt er een thema aan bod die gerelateerd is aan een actieve leefstijl. In kleine stappen stomen we je klaar voor de Nationale Diabetes Challenge Week van 25 t/m 28 september 2019. Daarbij zullen we vier dagen achtereen wandelen. De eerste drie dagen wandelen we in onze eigen omgeving. En op 28 september wandelen wij de laatste kilometers samen met alle deelnemers uit het hele land tijdens het Nationale Diabetes Challenge Festival in Den Haag. Het vervoer hiernaartoe organiseert Medifit.

Doe met ons mee!

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst door een mailtje te sturen naar bas@medifitweervitaal.nl of kom eens langs op onze locatie aan de Moergestelseweg 34 in Oisterwijk. Elke deelnemer krijgt op de finale dag een mooi shirt van de Nationale Diabetes Challenge.