Vitaliteitstesten onder senioren in Oisterwijk succes!

Voor het project MaxVitaal zijn er op zaterdag 9 & 16 november vitaliteitstesten afgenomen onder senioren 55+ in Oisterwijk. De testdagen vonden plaats in de gloednieuwe sportlocatie Den Donk. In totaal hebben we nu 240 mensen kunnen testen. Een overweldigend succes!

De vitaliteitstest bestond onder andere uit de bloeddruk, krijpkracht, reactiesnelheid en conditie. Na afloop konden de deelnemers de scores vergelijken met de normwaarden. Bent u vitaal?

Ook kregen de deelnemers de MaxVitaal beweegwijzer uitgereikt. Een boekje met daarin allerlei sportieve en culturele activiteiten. Wil je het boekje nog bemachtigen, je kunt het vinden bij de receptie van het gemeentekantoor, de Tiliander en Den Boogaard
Voor een overzicht van de activiteiten kunt u ook kijken op www.maxvitaal.eu/oisterwijk

We hebben veel positieve geluiden gehoord, en een enorm aantal deelnemers mogen ontvangen. In het voorjaar staat er nóg een testdag op het programma voor de mensen die nu helaas niet terecht konden.  Graag bedanken we de inzet van deelnemers, vrijwilligers en betrokkenen. In het bijzonder PCO Oisterwijk, VSO Oisterwijk, Optisport Den Donk, Topfysiotherapie Moergestel en Sport- en Zorgatelier WYzorg en Gemeente Oisterwijk.

Wilt u meer weten, dan kunt u terecht bij Jelle, beweegcoach senioren.