Tiny’s creatieve en culturele tips

Kunst en cultuur zijn goed voor je gezondheid. Het zorgt ervoor dat je minder gespannen bent en je meer energie hebt. Ben je zelf niet zo met kunst en cultuur bezig? Tiny helpt je graag op weg om zelf aan de slag te gaan met kunst en cultuur.

Kunst en cultuur zijn goed voor de gezondheid. Het laat je de beslommeringen van alledag even vergeten en het laat je weer even mens voelen. Regelmatig met kunst en cultuur bezig zijn, vermindert de kans op depressies en angststoornissen. Het maakt je gelukkiger, maar misschien nog wel het mooiste: het geeft je energie en inspiratie.

Lees een boek, ga naar een boekenwinkel en koop een mooi boek. Of ga naar de bibliotheek en zoek een goed boek uit. Bovendien vermindert dit automatisch je schermtijd en je kunt beter slapen.

Bezoek een voorstelling in Tiliander, er zijn verschillende voorstellingen, lezingen en boekvertalingen die gratis zijn. Bekijk hier de hele agenda van Tiliander.

Natuurlijk Gezond Oisterwijk - Tiny’s creatieve en culturele tips

Ga naar het Ontdekstation, bij het Ontdekstation in Tilburg kun je zelf een plantenpak maken, kleuren met bacteriën. Super tof! Lees hier meer over het Ontdekstation.

Naar buiten, in ga de natuur in. In ons groene Oisterwijk is er genoeg te beleven. Ga op onderzoek uit in de Oerrr-speeltuin en bouw je eigen hut. Maak een speurtocht of maak een beekje door water op te pompen. Alle mogelijkheden vind je op de website van Natuurmonumenten.

Bezoek het EKWC, laat je inspireren tijdens een rondleiding of ga zelf aan de slag met ceramiek. Bekijk hier de website van EKWC.

Meer weten over de mogelijkheden van kunst en cultuur in Oisterwijk. Neem contact op met Tiny.