Ontmoeting in Beweging nodigt deelnemers uit weer mee te gaan doen’

Het programma ‘Ontmoeting in Beweging’ gaat met ingang van maandag 24 januari weer van start.  Wij nodigen alle deelnemers uit weer mee te gaan doen middels een activerende goodiebag!

Uitnodiging om te komen deelnemen!

Om alle deelnemers, zo’n 150 ouderen uit onze gemeente, alvast in de stemming te brengen ontvangen zij deze week een speciaal voor hen samengestelde goodiebag met activerende inhoud. De jongens en meiden van Brownies & Downies in Oisterwijk pakten de tasjes voor hen in, geweldig toch! Arie Hobo en Karin Rentmeester, onze sociaal verbinders reiken de tasjes uit.

In deze bewaartas vinden de deelnemers o.a. een oefenballetje en bijbehorende beweegflyer samengesteld door beweegcoach Lisan Pronk waarmee zij thuis alvast kunnen starten met bewegen!

Én er valt iets te winnen!

Ook vinden zij in de tas een houten hersenkraker. Er zijn in totaal 5 verschillende soorten hersenkrakers in omloop, deze kan dus met andere deelnemer geruild worden. Voor de deelnemer die ze als eerste alle 5 weet te voltooien valt er zelfs nog een leuke prijs te verdienen.

Kortom; wilt u ook weer mensen ontmoeten, beter bewegen en werken aan een gezonde leefstijl?
Onze beweegcoaches en sociaal verbinders staan vanaf maandag 24 januari weer wekelijks voor u klaar bij MHC HOCO! Wilt u ook de activerende goodiebag ontvangen en deelnemen aan het programma Ontmoeting in Beweging. Neem dan contact met ons op. Bel, mail of app met onze sociaal verbinder Karin via 06-47933872 of mentorhulpoisterwijk@outlook.com.

Wilt u meer weten over het programma. Kijk dan eens op www.ontmoetinginbeweging.nl.