Kom ook eens boulen!

Pétanque voor jong en oud bij PCO Oisterwijk

In Nederland wordt jeu de boules (of ‘pétanque’) vaak gezien als een sport voor ouderen. Daar is niets mis mee, maar ook niet-gepensioneerden en jongeren kunnen er veel plezier aan beleven. Daarom is het tijd voor jonge en oudere mensen om kennis te maken met deze fantastische sport, want pétanque is een bijzonder leuke, gezonde en goedkope invulling van je vrijetijd.

PCO – Oisterwijk
Onze club bevindt zich aan de Moergestelseweg (Sportpark d’n Donk) in Oisterwijk. Waar we een schitterende accommodatie hebben met 42 buiten- en 12 binnenbanen. Ook bij slecht weer kunnen we dus altijd spelen.

De oefendagen zijn:
– woensdagavond 19.00 uur tot 22.00 uur
– zondag van 10.00 uur tot 13.00 uur

Verder organiseren we regelmatig toernooien, waarmee je van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur “onder de pannen” bent. Daarnaast nemen wij, voor de leden die dat willen, ook deel aan de competitie en zijn we aangesloten bij de NJJB (Nederlandse Jeu de Boules Bond).

Kosten lidmaatschap: €85,– wedstrijdspelers  €105,–  per jaar.

Proefperiode
Je kunt zonder enige verplichting één maand naar eigen keuze proberen of het je bevalt. Tijdens deze proefperiode zorgen we voor deskundige begeleiding en jeu de boules-ballen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees – 013-5215890 of
Harrie – 013-5217337. Een e-mail sturen kan ook: pco.inschrijven@gmail.com of via de website www.petanquecluboisterwijk.nl

Samengevat:
– een actieve, gezellige vrijetijdsbesteding
– vriendelijke club, sfeervol clubhuis met terras, 42 binnenbanen en 12 buitenbanen
– gratis kennismaking met deze sport
– deskundige begeleiding
– tijdens de proefperiode zorgt PCO voor de jeu de boules-ballen.

Wil je kennismaken met een laagdrempelige en toch uitdagende sport in een ontspannen sfeer? Bij PCO ben je van harte welkom. Graag tot ziens op de baan!

PCO is een echte Oisterwijkse Sportverenging en wordt door team Natuurlijk Gezond Oisterwijk ondersteund. PCO biedt faciliteiten aan zowel kinderen als volwassenen. Leuk om te weten dat het hele gezin bij PCO en Natuurlijk Gezond Oisterwijk terecht kan.