Inschrijving Naschoolse Sport

Inschrijving Naschoolse Sport

Ben jij sportief? Vind jij het leuk om te Bounce-ballen, frisbeeën, voetballen of kennis te maken met een sportvereniging in de buurt? Dan is deelnemen aan de Naschoolse Sport echt iets voor jou!

We willen dat kinderen van jongs af aan kiezen voor een gezonde levensstijl. En bekend raken met sporten, bewegen en gezondheid. Helaas hebben we in Nederland de titel van Europees Kampioen zitten. En zit 25% van de Nederlanders meer dan 8,5 uur per dag op een bank of stoel. Dat veel Nederlanders de dagelijkse beweegnorm niet halen, is daarom geen verrassing. Kinderen zitten genoeg op school. Daarom zijn we in oktober begonnen met Naschoolse Sport.

Aanvulling op de gymlessen

Wout en Paula gaan wekelijks met de kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 uit alle wijken naschools sporten. Het is een aanvulling op de reguliere gymlessen. Tijdens de Naschoolse Sport gaan de kinderen namelijk hele andere sporten en spellen doen. Dat maakt de lessen uitdagender en nóg leuker. De groepen zijn nu nog vrij klein en dat maakt dat Wout en Paula nog meer tijd en aandacht hebben voor de kinderen.

Doe je mee?

Lees hier voor meer informatie, data en tijden over de Naschoolse Sport. En meld je gelijk aan! Deelname aan de Naschoolse Sport is (voorlopig) gratis!